
סלאשי. ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש (צילום: Roberto Nickson on Unsplash)
- זמן הכנה10 דקות
- רמת קושיקל
- פרווה
אהבתם? דרגו:
מתכון לסלאשי - ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש(5/5) 1 מצביעים
מרכיבים(2 מנות):
- 1 כוס מלפפון קצוץ
- 1/2 1 כוסות קוביות מלון מזן טל הדבש (מלון ירוק) קפוא
- 6 קוביות קרח של יין לבן (מקפיאים מראש במגש קרח)
- 1/4 כוס יין לבן קר
- 1/2 כף דבש / סירופ אגבה / מייפל (אפשר להוסיף יותר, למתיקות)
אופן ההכנה:
אאא טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט יין לבן בטמפרטורת החדר, כדי לדלל את המרקם.