סלאשי. ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש
סלאשי. ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש (צילום: Roberto Nickson on Unsplash)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים(2 מנות):

  • 1 כוס מלפפון קצוץ
  • 1/2 1 כוסות קוביות מלון מזן טל הדבש (מלון ירוק) קפוא
  • 6 קוביות קרח של יין לבן (מקפיאים מראש במגש קרח)
  • 1/4 כוס יין לבן קר
  • 1/2 כף דבש / סירופ אגבה / מייפל (אפשר להוסיף יותר, למתיקות)

אופן ההכנה:

אאא

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט יין לבן בטמפרטורת החדר, כדי לדלל את המרקם.