לארח בכיף

מתכון לסלאשי - ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש

טיפ? אל תספרו לאורחים מה יש בפנים. פשוט תגישו להם את הכוסות וחייכו במסתוריות. הם לא יחלמו שיש מלפפון בקינוח שלהם. מתכון לסלאשי - ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלאשי. ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש (צילום: Roberto Nickson on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס מלפפון קצוץ
  • 1/2 1 כוסות קוביות מלון מזן טל הדבש (מלון ירוק) קפוא
  • 6 קוביות קרח של יין לבן (מקפיאים מראש במגש קרח)
  • 1/4 כוס יין לבן קר
  • 1/2 כף דבש / סירופ אגבה / מייפל (אפשר להוסיף יותר, למתיקות)

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט יין לבן בטמפרטורת החדר, כדי לדלל את המרקם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר