מתכון לסלסת עגבניות צלויות עם פלפלים חריפים

כל אחד צריך לדעת להכין סלסה ראויה. נו אתם יודעים, חריפה ולא מתנצלת שמרגישה כמו גיחה מהירה למקסיקו וזה המתכון המושלם: צולים את העגבניות עם הפלפלים, טוחנים והופ. יש לנו סלסה נהדרת (מתכונים, אוכל)

סלסת עגבניות צלויות עם פלפלים חריפים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 עגבניות גדולות, חצויות
  • 1/2 בצל לבן בינוני
  • 1 פלפל אדום חריף, חצוי לאורך
  • 1 פלפל ירוק חריף, חצוי לאורך
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס ציר ירקות או מים + אבקת מרק

אופן ההכנה:

1. מסדרים את חצאי העגבניות, הבצל והפלפלים בתבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור וצולים בתנור על מצב גריל במשך 15 דקות או עד שהירקות חרוכים בחלקם ומבושלים - אך לא לגמרי רכים.

2. מעבירים את תכולת התבנית לסיר, יוצקים מעל את ציר הירקות או המים עם מעט אבקת מרק ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהכל מבעבע, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 10 דקות נוספות. מסירים מהאש.

3. ממתינים שהתבשיל יצטנן קלות ואז טוחנים עם מוט בלנדר עד למרקם הרצוי. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר