מה נאכל היום?

מתכון לסלט עוף בגרסה שאתם לא מכירים - וכדאי שזה ישתנה

כשמציגים בפניכם את צמד המילים "סלט עוף", מה אתם מדמיינים? מן הסתם, ירקות קצוצים גס, קוביות חזה עוף ואיזה רוטב רענן מעל הכל, נכון? ובכן, קבלו את הורסיה השניה שמזכירה במהותה את סלט הטונה האהוב. יש בה טעמים פשוטים ומרקם נהדר, שהופכים אותה למופלאה בתוך כריך או סתם מוגשת על מצע של עלי חסה טריים (מתכונים, אוכל)

סלט עוף בגרסה לא מוכרת - והגיע הזמן לשנות זאת (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף, ללא עצמות ועור, מבושלים וחתוכים לקוביות
  • 3 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
  • 3/4 כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
  • 1/2 כוס מיונז
  • 2 כפות בצל מרוסק
  • 2 כפיות חרדל
  • ½1 כפיות פלפל שחור גרוס
  • ½1 כפיות שמיר טחון
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את קוביות העוף, הסלרי, אגוזי הפקאן, המיונז, הבצל המרוסק, החרדל, הפלפל השחור, השמיר, מיץ הלימון, הסוכר, המלח, אבקת השום והפפריקה, עד לאיחוד טוב. מקררים לפחות שעה טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר