תוצרת בית

מתכון לארטיק תות בננה דיאטטי שאפשר לאכול בלי הגבלה

ארטיקים אלה דומים לסורבה קרמי והגדולה שלהם היא שהם בריאים כמו שהם טעימים - וב"בריאים" אנחנו מתכוונים לכך שתוכלו לאכול מהם כמה שתרצו. אם מתחשק לכם להתפרע איתם מעט, ניתן להחליף את היוגורט בגבינת שמנת או את החלב בשמנת מתוקה ואתם יכולים גם לבחור בדרך מופחתת הקלוריות ולהשתמש ביוגורט וחלב דלי שומן. יש לכם יד חופשית פה (מתכונים, אוכל)

ארטיק תות בננה דיאטטי שאפשר לאכול בלי הגבלה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס (120 מ"ל) יוגורט טבעי
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
  • 1-2 כפות דבש
  • 1 כוס תותים (כ-10 בינוניים), מופשרים וקצוצים גס
  • 1 בננה בשלה, קצוצה גס

אופן ההכנה:

1. מניחים את היוגורט, החלב והדבש בבלנדר ומעבדים עד לאיחוד (מתחילים עם כף אחת של דבש ומוסיפים עוד לפי הצורך). מוסיפים את התותים והבננה ומעבדים לתערובת אחידה.

2. מחלקים את התערובת בין 5-8 שקעי תבנית סיליקון לארטיקים ומהדקים פנימה את מקלות הארטיק. מקפיאים במשך 5 שעות לפחות טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר