1. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים לסיר קמצוץ נדיב של מלח ואז את הטורטליני. מבשלים במשך 4-5 דקות, עד לדרגת אל דנטה, מסירים מהאש, מסננים ומניחים אותם בצד.
2. באותו סיר, ממיסים את החמאה או מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את ציר הירקות ורוטב העגבניות ומערבבים היטב עד שלא נותרים גושים. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים.
3. מוסיפים את עלי התרד לסיר ומביאים לרתיחה במשך 5-6 דקות ואז מוסיפים את הטורטליני, מערבבים ומביאים לרתיחה במשך 5 דקות. טועמים, משפרים תיבול, אם צריך, ומסירים מהאש.
מגישים מיד, חם. ניתן לפזר מעל פרמזן מגוררת.
1 | אנונימי 01/11/2020 |
ישראל 01/11/2020 |
יניב 09/11/2020 |