מה אוכלים היום?

מתכון לפנקייקס מלוחים משגעים או "פשטידה לעצלנים"

תוך 20 דקות תעמוד על שולחנכם ערימת פנקייקים מלוחים וטעימים שטובים כארוחה מהירה ואם עושים אותם גדולים יותר, הם יכולים להיות מצע לתבשילים, ממש כמו שממלאים לאפה בבשר עסיסי, למשל (מתכונים, אוכל)

פנקייקס מלוחים עם בצל ירוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • מלח ופלפל שחור
  • ענפי בצל ירוק במשקל כולל של 450 גרם
  • 1 ביצה
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 1/2 כוס קמח, לאחר ניפוי
  • שמן קנולה / שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר בינוני מלא במים עם 1 כף מלח. במקביל, קוצצים גס 3/4 מכמות הבצל הירוק ואת רבע הכמות שנשארה, קוצצים דק ככל הניתן.

2. את הבצל הירוק שקצוץ גס מוסיפים לסיר עם המים הרותחים, מבשלים במשך 5 דקות או עד שהבצל רך ומוציאים מהמים למסננת. שומרים בצד 1/2 כוס ממי הבישול. מעבירים את הבצל לבלנדר יחד עם 1/2 כוס ממי הבישול וטוחנים יחד עד לקבלת רוטב ירוק.

3. בקערה גדולה, מערבבים היטב את רוטב הבצל עם הביצה ורוטב הסויה ואז מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה. מתבלים בפלפל שחור, מוסיפים את הבצל הירוק שקצוץ דק ומערבבים לאיחוד.

4. יוצקים שכבת שמן דקה למחבת טפלון ומחממים על אש בינונית-גבוהה. לכל פנקייק משתמשים ב-1/4 כוס מהבלילה. יוצקים למחבת, מטגנים במשך 2 דקות מכל צד ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר