מה אוכלים היום?

מתכון למרק ברוקולי וקישואים - ירוק, בריא וטעים

כשאתם רוצים לגוון את מרק הירקות הקבוע שלכם -המרק הזה הוא הבחירה הנכונה עם שילוב מנצח בין מרקמים וטעמים. מורן פינטו עם מתכון למרק ברוקולי וקישואים - ירוק, בריא וטעים שמכינים בקלי קלות (מתכונים, אוכל)

מרק ברוקולי וקישואים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 כפות שמן זית
  • 3 בצלים, חתוכים גס לקוביות
  • 3 קישואים, לא מקולפים (שוטפים אותם היטב), חתוכים לפיסות גדולות
  • 400 גרם ברוקולי טרי או קפוא
  • מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל. מטגנים קלות ואז מוסיפים את הקישואים והברוקולי, מתבלים במלח ופלפל לבן ומטגנים הכל יחד עד להשחמה קלה של הקישואים.

2. יוצקים על הכל 1.5 ליטר מים, מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עד שהירקות רכים.

3. מכבים את האש, טוחנים את המרק בעזרת מקל בלנדר למרקם קרמי ואז מביאים שוב לרתיחה, טועמים, משפרים תיבול, אם צריך, ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר