מה אוכלים היום?

מתכון למרק כרובית מהיר שאין דרך ליפול איתו

10 דקות להכין את המרק, 35 דקות על האש, טחינה מהירה בבלנדר ויש לכם מרק כרובית עם ארומה מדהימה תודות לתיבול המושלם. מתכון למרק כרובית מהיר שאין דרך ליפול איתו. נחמה אמיתית בימים קרים (מתכונים, אוכל)

מרק כרובית מהיר וטעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • 2 כפיות אבקת קארי
  • 2 כפיות זרעי כמון, טחונים בעלי ומכתש / מטחנה או אלתרו והשתמשו ב: תחתית של ספל קפה / מערוך
  • ראש כרובית בינוני (1 ק"ג), קצוץ גס
  • 1 תפוח אדמה, רצוי מזן ראטה, מקולף וחתוך לקוביות או 1/2 כוס אורז לא מבושל
  • 2 ליטר מים / ציר ירקות / ציר עוף
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול ועמוק עם תחתית כבדה, מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מטגנים במשך כ-5 דקות תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהבצל רך.

2. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, הקארי והכמון הטחון ומבשלים תוך ערבוב במשך 30-60 שניות, עד שהשום ריחני.

3. מוסיפים את הכרובית, תפוח האדמה או האורז, המים או הציר, מתבלים במלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות.

4. מכבים את האש ובעזרת מוט בלנדר טוחנים את המרק למחית חלקה. מחממים את המרק על אש בינונית, מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים מלח, אם צריך. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר