מה אוכלים היום?

מתכון לבלינצ'ס ממולאים בירקות עם ציפוי פריך

מורן פינטו עם מנה כיפית וטעימה שאף אחד לא יסרב לה: מכינים את הבלינצ'ס, מניחים במרכז ירקות, מגלגלים, מצפים בפירורי לחם ואחרי הקפאה של שעה מטגנים עד להזהבה. ארוחה שלמה בביס אחד (מתכונים, אוכל)

בלינצ'ס ממולאים בירקות עם ציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

לבלינצ'ס:
  • 1/2 1 כוסות קמח, מנופה
  • 1/4 2 כוסות מים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כפית מלח
למילוי:
  • 1/2 ראש כרוב לבן, קצוץ
  • 1 גזר, מקולף וקצוץ
  • מלח ופלפל שחור
לציפוי:
  • 1 ביצה, טרופה
  • 1 כוס פירורי פנקו
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, טורפים היטב בעזרת מטריפה ידנית את כל רכיבי הבלינצ'ס עד לקבלת בלילה אחידה.

2. מחממים מחבת טפלון, יוצקים לתוכה מצקת אחת מהבלילה לחביתייה דקה. מוציאים אותן לצלחת ועורמים אותן זו על זו.

3. בקערה, מערבבים את הכרוב והגזר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים במרכז כל בלינצ'ס. מקפלים את הצדדים למרכז, מגלגלים ומסדרים את הבלינצ'ס הממולאים בתבנית, כשה"תפר" כלפי מטה. מעבירים למקפיא למשך שעה.

4. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, מצפים את הבלינצ'ס בביצה הטרופה, מגלגלים בפירורי הפנקו וומטגנים להזהבה יפה מכל הצדדים. מגישים חם לצד רוטב צ'ילי לטבילה או כל רוטב אהוב אחר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר