פסח תשפ"א 2021

מתכון לסביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול ושמיר

התותים עוד רגע עוזבים אותנו עד לשנה הבאה וזה הזמן לנצל אותם בכל דרך. כן, גם בתור מנת פתיחה של שולחן החג. מורן פינטו עם מתכון לסביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול, שמיר ונגיעה של פלפל חריף מעקצץ (מתכונים, אוכל)

סביצ'ה סלמון עם תותים (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם סלמון טרי, קצוץ דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 צרור שמיר טרי, קצוץ דק
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
  • 1 כף שטוחה מלח גס
  • 4 כפות שמן זית
  • 10 תותים, שטופים וחתוכים לקוביות קטנות ושוות בגודלן

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הרכיבים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך 10 דקות.

2. מחלקים מנות אישיות של סביצ'ה לכל סועד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר