פרנץ' טוסט מצופה בקינמון וסוכר וממולא בשוקולד
פרנץ' טוסט מצופה בקינמון וסוכר וממולא בשוקולד (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפיות קינמון
  • 2 פרוסות לחם מלא
  • 15-30 גרם חמאה
  • 50-80 גרם שוקולד חלבי או שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:

אאא

1. קולים בטוסטר את פרוסות הלחם, עד שהן חמות. מורחים בחמאה את הצד החיצוני של כל פרוסה ומפזרים מעל את הקינמון והסוכר (ככל הנראה לא תצטרכו את כל הסוכר המצוין במתכון).

2. מחממים מחבת יבשה על אש בינונית, מניחים שוקולד על הצד הפנימי של פרוסת לחם אחת, סוגרים עם פרוסת הלחם השנייה ומטגנים את הכריך במשך 1-2 דקות מכל צד, עד שהשוקולד נמס. מגישים חם.