מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות ופסטו - ארוחה בסיר אחד

מנה מעולה, עסיסית וטעימה שאהובה על ילדים ומבוגרים כאחד וכל כך פשוט להכין אותה שזה מגוחך: מורן פינטו עם מתכון לפסטה ברוטב עגבניות, פסטו ושום - ארוחה מהירה בסיר אחד שכולנו צריכים לדעת להכין (מתכונים, אוכל)

פסטה ברוטב עגבניות ופסטו - ארוחה בסיר אחד (צילום: מורן פינטו )
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת ספגטי
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1 כף גדושה פסטו או חופן עלי בזיליקום
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 1 כפות רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 כפות שמן
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, מניחים את כל הרכיבים, מכסים את הסיר (אם הספגטי ארוך מדי, אפשר לשבור אותם) ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית-גבוהה.

2. מערבבים הכל יחד היטב, מוסיפים עוד קצת מים, אם צריך, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות על אש נמוכה, מערבבים ומגישים מיד, חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר