פסטה ברוטב עגבניות ופסטו - ארוחה בסיר אחד
פסטה ברוטב עגבניות ופסטו - ארוחה בסיר אחד (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 חבילת ספגטי
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1 כף גדושה פסטו או חופן עלי בזיליקום
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 1 כפות רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 כפות שמן
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

אאא

1. בסיר גדול, מניחים את כל הרכיבים, מכסים את הסיר (אם הספגטי ארוך מדי, אפשר לשבור אותם) ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית-גבוהה.

2. מערבבים הכל יחד היטב, מוסיפים עוד קצת מים, אם צריך, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות על אש נמוכה, מערבבים ומגישים מיד, חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!