בוקר טוב

מתכון לפנקייק שוקולד ושיבולת שועל ללא קמח

אין צורך לחכות ליום מיוחד כדי להכין את הפנקייקס האלה, כי אם למדנו משהו מהקורונה זה שכדאי לנצל כל רגע כדי להרים לעצמנו ולהתפנק - ולכן *עכשיו* זה בדיוק הזמן להכין אותם. מתכון לפנקייק שוקולד ושיבולת שועל ללא קמח במרקם סופר עשיר (מתכונים, אוכל)

פנקייק שוקולד ושיבולת שועל ללא קמח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס + 1 כף של שיבולת שועל רגילה (לא אינסטנט)
  • 1/4 כוס קמח שקדים או קמח שיבולת שועל
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס + 2 כפות חלב
  • 2 ביצים גדולות
  • 45 גרם חמאה, מומסת ומצוננת
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. בבלנדר, טוחנים את שיבולת השועל, עד לקבלת קמח דק.

2. מוסיפים לבלנדר את קמח השקדים, אבקת הקקאו, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, והמלח. טוחנים 15 שניות ומוסיפים את החלב, הביצים, החמאה המומסת ותמצית הווניל. טוחנים הכל יחד לבלילה חלקה ומעבירים אותה לקערה.

3. מחממים היטב מחבת טפלון ויוצקים מצקת אחת מהבלילה לכל פנקייק. לאחר כ-2 דקות, כשהחלק העליון מעלה בועות, הופכים את הפנקייק ומטגנים 2 דקות נוספות. מוציאים את הפנקייקים המוכנים לצלחת ומגישים מיד עם כל תוספת אהובה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר