תוצרת בית

מתכון לגלידה ביתית ללא מכונה - וההכנה שלה גובלת בגאונות

שלבי ההכנה של הגלידה הזו גובלים בגאונות, לא פחות. למשל? במקום מכונה...אופים! את! הגלידה! וכן, יוצא מושלם: גלידה ביתית עם 4 טעמים שונים על אותו בסיס, לעצלנים שרוצים לצאת משקיענים בלי להתאמץ (מתכונים, אוכל)

גלידה ביתית קלה להכנה עם 4 טעמים (צילום: Kelsey Curtis on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

לגלידה:
  • 500 גרם גבינת שמנת 25%, בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמנת חמוצה
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 3 ביצים גדולות
  • 5 כפות גדושות ריבת תותים איכותית (או כל פרי אחר), בטמפרטורת החדר
  • 5 כפות גדושות שוקולד צ'יפס, מומס
  • 5 כפות גדושות רוטב קרמל, מחומם מעט
  • 5 כפות גדושות פירורים גסים של עוגיות שוקולד

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את גבינת השמנת, הסוכר, השמנת החמוצה, תמצית הווניל והביצים ועם מיקסר ידני מעבדים הכל יחד לתערובת חלקה ונטולת גושים.

2. מחלקים את הבלילה ל-4 תבניות אינגליש קייק משומנות ולכל תבנית מוסיפים תוספת אחרת - ריבת תות, השוקולד המומס, הקרמל ופירורי העוגיות. בעזרת שיפוד, יוצרים מערבולת בין הבלילה לתוספת בכל תבנית.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-30 דקות. החלק האמצעי של העוגות לא יהיה יציב לחלוטין. מוציאים את העוגות להצטנן באופן מלא על רשת לפני שמעבירים אותן למקרר למשך לילה שלם ואחר כך מעבירים אותן להקפאה במשך 30 דקות.

4. בעזרת כף גלידה, מחלקים את הגלידות בין כוסות אישיים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר