תוצרת בית

מתכון לפסטו עגבניות מיובשות עם בזיליקום, אגוזי מלך ופרמזן

הכי איטלקי שיש: פסטו אדום נהדר שיכול להיות ממרח שישדרג כל כריך, רוטב לפסטה או לכל מנה אחרת שרק תרצו. מתכון לפסטו עגבניות מיובשות עם בזיליקום, אגוזי מלך ופרמזן שמתקתקים ב-10 דקות (מתכונים, אוכל)

פסטו עגבניות מיובשות עם בזיליקום, אגוזי מלך ופרמזן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כוס (50 גרם) עגבניות מיובשות רכות
  • 1 כוס (40 גרם) 4עלי בזיליקום, דחוסים היטב
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט שבבי צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

בבלנדר, טוחנים את כל הרכיבים במשך 30-60 שניות במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם משחתי אחיד.

שומרים בכלי אטום במקרר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר