מוכנים לזה?

מתכון ללחם כוסמין קטן במילוי גבינות וזיתים

מלי יהודיוף עם מתכון ללחם אישי קטן - אל תבלבלו אותו עם לחמנייה - ממולא בגבינות נוטפות, זיתים, עשבי תיבול ופסטו. וואו זה כאן. מתכון ללחם כוסמין קטן במילוי גבינות וזיתים (מתכונים, אוכל)

לחם כוסמין אישי במילוי גבינות וזיתים (צילום: מלי יהודיוף )
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

לבצק:
  • 1 ק"ג קמח כוסמין או קמח מלא, מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 1/2 2 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות מלח
  • 4 כפות גבינה לבנה
  • 2 כפות פסטו <a href="https://www.kikar.co.il/386345.html">לחצו כאן למתכון</a>
למילוי:
  • 10 פרוסות גבינה צהובה, כל פרוסה חותכים ל-4 ריבועים
  • 250 גרם גבינה צפתית, חתוכה לריבועים
  • 1 כוס זיתים שלמים מגולענים - שחורים / ירוקים / קלמטה
לציפוי:
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1 כף פסטו

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר עם וו לישה או בקערה רגילה, אם לשים ידנית, מניחים את הרכיבים לפי הסדר הבא: קמח, שמרים, סוכר, 1/2 כוס שמן זית, מים, מלח, גבינה לבנה ופסטו. לשים 8 דקות עד שהתערובת מתגבשת לבצק ואז מוסיפים את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת. לשים עד להיטמעות מלאה בבצק.

2. מכסים את הקערה ומניחים להתפחה במקום חמים במשך שעה.

3. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים. על משטח מקומח, מגלגלים כל חלק לכדור ומתפיחים שוב במשך 30 דקות.
4. מחממים את התנור ל-200 מעלות, אפשר על טורבו, ומסדרים את כדורי הבצק בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 20 דקות ומוציאים מהתנור.

5. כל כדור לחם אפוי חלקית חותכים ל-3 פסים אורכיים ו-3 פסים רוחביים - אך לא עד הסוף, כך שייווצרו ריבועים שמחוברים למטה.

6. בין הריבועים, מכניסים גבינה צהובה, גבינה צפתית וזיתים. בכלי קטן, מערבבים את הפטרוזיליה עם שמן הזית, השום, המלח והפסטו ומברישים את ריבועי הלחם ב-3/4 מהתערובת.

7. מחזירים את הלחמים לתנור ואופים עד שהם מקבלים גוון שחום יפה והגבינות מבעבעות. מיד כשמוציאים את הלחמים מהתנור, מברישים אותם בתערובת הנותרת. מגישים מיד.

(צילום: מלי יהודיוף)
(צילום: מלי יהודיוף)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר