מתכון לסלט תפוחים עם סלרי וגאודה ברוטב שמנת חמוצה

סלט חמצמץ-מתוק מרכיבים טריים ופריכים שאולי יגרמו לכם להרים גבה במבט ראשון, אבל אתם חייבים לנסות אותו לפחות פעם אחת. סלט קראנצ'י קר וממכר שסוגר פינה ביום קיץ חם - לאירוח מיוחד או סתם כארוחה מפנקת. טעים להגיש לצד ערמות של בלינצ'ס בצד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | חיה כהן | כיכר השבת |
סלט תפוחים עם סלרי וגאודה ברוטב שמנת חמוצה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 תפוחים ירוקים גדולים מזן גרני סמית, חתוכים לקוביות
  • 3 ענפי סלרי, חתוכים לקוביות
  • 150 גרם גבינת גאודה או אמנטל, חתוכה לקוביות
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
  • 3 כפות מיונז
  • 100 מ"ל שמנת חמוצה
  • פלפל שחור (לא חובה)
  • חופן חצאי אגוזי פקאן גולמיים או מסוכרים

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את קוביות התפוחים והסלרי, יוצקים עליהם את מיץ הלימון, מערבבים ומוסיפים את קוביות הגבינה.

2. בכלי קטן, מערבבים את השמנת החמוצה עם המיונז, מתבלים במעט פלפל שחור ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב על התפוחים, הסלרי והגבינה ומערבבים.

3. מכסים את הסלט ומעבירים למקרר למשך 1-2 שעות ומגישים אותו צונן מאוד עם אגוזי פקאן מפוזרים מלמעלה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר