אאא

חלות קלאסיות של מלי יהודיוף
מתכון "לגזור, לשמור ולשנן היטב בכל שבוע מחדש" לחלות מדהימות לשבת: רכות מבפנים ואקסטרה פריכות מבחוץ בזכות התוספת הזו לבצק: טחינה גולמית. היא אינה מורגשת בטעם, אלא רק במרקם המושלם.
 
 

חלות מתוקות
שהן גם סופר אווריריות וריחניות.

לחצו כאן למתכון
 
חלות אמריקאיות
חלות גבוהות ומרשימות ובעיקר סופר פופולריות בקהילות ברוקלין. הצורה האליפטית של התבנית גם משנה את מרקם החלה וגורמת לה לקבל אווריריות מדהימה.

לחצו כאן למתכון
 
חלות עגולות
איך קולעים חלה עגולה כמו מקצוענים? ובכן, זה ממש לא מסובך עם מדריך הווידאו הזה שלמעשה תוכלו להשתמש בו על כל סוג של בצק (אל דאגה, יש גם מתכון).

לחצו כאן למתכון ולמדריך הווידאו
 

חלה ממולאת בפסטרמה וחרדל של מורן פינטו
חלות שיביאו שואו רציני לשולחן. התוצאה האדירה תשטוף אתכם במחמאות למרות שלא באמת התאמצתם.

לחצו כאן למתכון


חלה במילוי חלווה
מילוי מתקתק ועשיר שנותן טוויסט מתוחכם לחלות. מומלץ בחום.

לחצו כאן למתכון