מתכון לקוביות בטטה אפויות בתנור - הכי בסיסי, הכי טעים

תוספת פחמימתית מושלמת ומנחמת לכל מנה בערך - חלבית, פרווה או בשרית - שמוכנה תוך חצי שעה (מתכונים, אוכל)

קוביות בטטה אפויות בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 בטטות בינוניות, מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית כוסברה טחונה
  • קמצוץ שבבי צ'ילי גרוס (לפי הטעם, אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מניחים את קוביות הבטטה בקערה גדולה, יוצקים מעל את שמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור, כוסברה טחונה ושבבי צ'ילי גרוס ומערבבים לציפוי מלא.

3. מפזרים את קוביות הבטטה בשכבה אחת בתבנית אפייה ואופים במשך 25-30 דקות או עד שהבטטות רכות בגוון זהוב-שחום יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר