תוצרת בית

מתכון לגרנולה שוקולד עם אגוזי פקאן ושקדים

הגרנולה הזאת כל כך טעימה שאתם עומדים לנשנש אותה בבוקר, בצהריים ובערב. וזה בסדר, אנחנו לגמרי נבין אתכם: מתכון לגרנולה של שיבולת שועל, אגוזי פקאן, שקדים, דבש, חמוציות וקוקוס - וכל הטוב הזה מצופה בשוקולד (מתכונים, אוכל)

גרנולה שוקולד עם אגוזי פקאן ושקדים (צילום: American Heritage Chocolate on Unsplash)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות שוקולד חלבי או מריר קצוץ
  • 2 כוסות שקדים קצוצים גס
  • 2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים גס
  • 2 כוסות שיבולת שועל רגילה (לא אינסטנט)
  • 1 כוס דבש
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 80 גרם חמאה
  • 1 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 כוס שבבי קוקוס

אופן ההכנה:

מתכון ל-10 כוסות גרנולה

1. בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, שקדים, אגוזי פקאן, דבש וסוכר חום עד לאיחוד מלא ומורחים את התערובת באופן שווה בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות. מוציאים ומצננים לחלוטין.

3. בסיר גדול, ממיסים יחד את החמאה והשוקולד. מכבים את האש ומוסיפים את תערובת הגרנולה ומערבבים היטב. לאחר שהתערובת מצופה לגמרי בשוקולד, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.

שומרים את הגרנולה בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר