מקלות מלוחים מצופים שוקולד וסוכריות
מקלות מלוחים מצופים שוקולד וסוכריות (צילום: American Heritage Chocolate on Unsplash)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/2 1 כוסות שוקולד חלבי או מריר קצוץ
  • חבילת גריסיני
  • לקישוט: סוכריות צבעוניות, קוקוס, אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

אאא

1. בבן מארי או בפולסים במיקרוגל, ממיסים את השוקולד.

2. מצפים 3/4 מאורכו של מקל הגריסיני בשוקולד המומס ואז מגלגלים אותו בסוכריות, קוקוס או אגוזים קצוצים. מסדרים את המקלות המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 

3. מכניסים את התבנית למקרר למשך 20 דקות להתייצבות ומגישים.