אירוח שמח

מתכון למקלות מלוחים מצופים שוקולד וסוכריות או אגוזים

שמת לב שלאחרונה השילוב של מתוק ומלוח מככב בכל מקום? אז הגיע הזמן לנסות את זה בבית - וזה פשוט מושלם. מתכון לגריסיני - מקלות איטלקיים מלוחים מצופים שוקולד וסוכריות או אגוזים. אנחנו אוהבים לקרוא לזה "קינוח לעצלנים" או כשהאורחים כבר בדלת ואתם מתעקשים להגיש משהו שהכנתם בעצמכם (מתכונים, אוכל)

מקלות מלוחים מצופים שוקולד וסוכריות (צילום: American Heritage Chocolate on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות שוקולד חלבי או מריר קצוץ
  • חבילת גריסיני
  • לקישוט: סוכריות צבעוניות, קוקוס, אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

1. בבן מארי או בפולסים במיקרוגל, ממיסים את השוקולד.

2. מצפים 3/4 מאורכו של מקל הגריסיני בשוקולד המומס ואז מגלגלים אותו בסוכריות, קוקוס או אגוזים קצוצים. מסדרים את המקלות המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. מכניסים את התבנית למקרר למשך 20 דקות להתייצבות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר