בוקר טוב

מתכון לדייסת קוואקר ללא בישול: פודינג שיבולת שועל וצ'יה עם שוקולד (Overnight Oats)

מערבבים את הרכיבים בצנצנת בלילה ובבוקר מחכה ארוחה טעימה לשליפה מהמקרר: מתכון לדייסת קוואקר קרה ומזינה במרקם של פודינג מתקתק עם שוקולד וצ'יה ותוספות כיפיות כמו אגוזים ופירות שמוסיפים טאצ' לעיס או קראנצ'י (מתכונים, אוכל)

דייסת קוואקר קרה ללא בישול - פודינג שיבולת שועל ושוקולד, Overnight Oats (צילום: American Heritage Chocolate on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 כוס חלב או מים
  • 1 כוס שיבולת שועל עבה (לא אינסטנט)
  • 1/4 כוס שוקולד חלב או שוקולד מריר קצוץ דק
  • 1 כף זרעי צ'יה (לא חובה)
  • קמצוץ קינמון (לא חובה)
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • בננה / תותים / אוכמניות / תפוחים או כל פרי אהוב אחר או תערובת של כולם, חתוכים לקוביות
  • אגוזי פקאן גולמיים קצוצים או שבבי קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים לתערובת אחידה את החלב או המים עם שיבולת השועל, השוקולד, זרעי הצ'יה, תמצית הווניל והקינמון. בשלב זה ניתן להוסיף פנימה את הפירות ובמהלך הלילה המרקם שלהם יהפוך לרך יותר, או שאפשר לשמור אותם להגשה, כך שהם עדיין יהיו פריכים ופחות נימוחים.

2. מחלקים את התערובת בין צנצנות קטנות עם מכסה. אוטמים אותן היטב ומעבירים למקרר למשך לילה שלם.

בבוקר פשוט פותחים את המכסה, מוסיפים אגוזים קצוצים או קוקוס, אפשר לזלף מעל קצת דבש ואוכלים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר