בריא יותר

מתכון לצ'יפס תפוחי אדמה ללא שמן וללא טיגון

כן, בצ'יפס הזה אין טיפה אחת של שמן - והוא כל כך טעים! עסיסי מבפנים, פריך מבחוץ ואנחנו מגישים אותו עם מטבל אבוקדו נהדר בצד. מוכנים להתמכרות החדשה - והבריאה יותר - שלכם? קדימה (מתכונים, אוכל)

צ'יפס תפוחי אדמה ללא שמן (צילום: Alexandra Andersson on Unsplash)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 600 גרם תפוחי אדמה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת פלפל צ'ילי (לא חובה אך מומלץ מאוד)
למטבל אבוקדו:
  • 1 אבוקדו
  • 2 כפיות חלב ממקור צמחי 
  • 1 כפית מיץ ליים
  • מלח
  • קמצוץ שבבי צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה כשהם לא מקולפים או מקלפים אותם וחותכים לפרוסות עבות וארוכות. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים חמים ומרתיחים במשך 5 דקות.

2. מכבים את האש, שופכים את המים מהסיר ומתבלים את תפוחי האדמה באבקת צ'ילי ומלח. סוגרים את מכסה הסיר ומנערים היטב.

3. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 20-30 דקות.

4. במקביל, מועכים את האבוקדו עם שאר רכיבי המטבל עד לקבלת מרקם אחיד וקרמי.

מגישים את הצ'יפס חם לצד מטבל האבוקדו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר