מה אוכלים היום?

מתכון לפלפלים ממולאים בבשר ואורז

כך תכינו בעצמכם את המנה הכי ביתית ואהובה בספר, זו שממלאת את האוויר בארומה נוסטלגית ומנחמת. מורן פינטו עם מתכון לפלפלים ממולאים בבשר ואורז מבושלים ברוטב עגבניות (מתכונים, אוכל)

פלפלים ממולאים בבשר ואורז (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 4 כפות שמן
  • 2 בצלים לבנים גדולים, קצוצים דק
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1/4 1 כוסות אורז
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • מלח ופלפל שחור
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה:

1. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מכבים את האש ומעבירים מחצית מכמות הבצל המטוגן לקערה גדולה.

2. מוסיפים לקערה את האורז, הבשר הטחון והפטרוזיליה. לשים היטב יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

3. חותכים את לפלפלים את "הראש", השליש העליון ושומרים את הראשים בצד. מנקים את הפלפלים מזרעים וממלאים אותם בתערובת הבשר והאורז, אך לא דוחסים כדי שיהיה להם מקום להתבשל.

4. לסיר עם המחצית הנותרת של הבצל, מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה במשך 2 דקות.

5. מסדרים את הפלפלים הממולאים בסיר ומכסים כל אחד בשליש העליון שלו. ממלאים את הסיר במים עד גובה הפלפלים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה ורבע, עד שהפלפלים רכים והאורז והבשר מבושלים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר