באנו לשדרג

מתכון לבייגלך מצופים בשוקולד - שלא תוכלו להפסיק לאכול

מעניין לדעת: הבייגלה בעברית נקרא "שְׁלוֹבִית" וכן, הוא נחמד מאד כנשנוש לבד, אך כשאתם עורכים מסיבת יום הולדת, מארחים או אפילו סתם רוצים לפנק את הילדים (ואת עצמכם) בחטיף עם טוויסט, שיש בו את השילוב הסופר טרנדי (ובצדק רב!) של מלוח ומתוק, מעטפת שוקולד היא התשובה בשבילכם. רק שימו לב: בקניית שוקולד לבן, יש לבדוק את מרכיביו ולוודא שהוא כולל חמאת קקאו. שוקולד לבן באיכות נמוכה מכיל רק שמן צמחי שלא נמס היטב ולא יעבוד בציפוי הבייגלה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שילוב מנצח: מתכון לבייגלך מצופים בשוקולד (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 340 גרם שוקולד צ'יפס חום
  • 340 גרם שוקולד צ'יפס לבן
  • 115 גרם (72 יחידות) מיני בייגלה

אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את השוקולד צ'יפס החום בקערה המתאימה לשימוש במיקרוגל ומחממים במשך דקה וחצי, בעוצמה בינונית. מערבבים ומחממים שוב במשך 30 שניות בעוצמה גבוהה. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.

אם עדיין יש בו גושים, מחממים במיקרוגל בפעימות של 15 שניות, בעוצמה גבוהה, תוך ערבוב בין כל פעימה, עד לקבלת מרקם חלק.

2. מניחים מחצית מכמות הבייגלך בתוך קערת השוקולד ודוחפים פנימה בעזרת מזלג, לציפוי מלא. מנערים היטב ומעבירים לתבנית.

3. חוזרים על תהליך ההמסה עם השוקולד צ'יפס הלבן ועוברים לתהליך הציפוי עם הבייגלך הנותרים.

4. טובלים מזלג בשוקולד החום הנותר ומטפטפים אותו מעל הבייגלך המצופים שוקולד לבן; חוזרים על הפעולה עם יתר השוקולד הלבן.

5. מקררים את כל הבייגלך עד שהשוקולד מתקשה. מוציאים מהתבנית ומאחסנים בכלי אטום במקרר. הבייגלך ישמרו בין 7 ל-10 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר