חנוכה

מתכון ללביבות יוגורט הכי טובות שאכלתם אי פעם

עד כה נהגתי להכין לביבות עם גבינה. הפעם ערכתי כמה שינויים במתכון המקורי שלי: המרתי את הגבינה ביוגורט, שיחקתי במרכיבים וקיבלתי לביבות פשוט נפלאות - תפוחות וטעימות בצורה יוצאת דופן. שימו לב! הקפידו להשתמש ביוגורט סמיך, לקבלת תוצאה טובה יותר (מתכונים, אוכל)

חיה דר | כיכר השבת |
הכי טובות שאכלתם אי פעם: לביבות יוגורט מהירות (צילום: חיה דר)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 100 גרם קמח תופח, מנופה
  • 2 ביצים
  • 400 מ"ל יוגורט סמיך (יווני)
  • 2 שקיקי סוכר וניל
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • גרידה מ-1/2 לימון
  • שמן - לטיגון
  • 200 מ"ל שמנת חמוצה - להגשה
  • ריבת דובדבנים - להגשה

אופן ההכנה:

1. מניחים את הקמח בקערה.

2. טורפים את הביצים, היוגורט, סוכר הווניל, תמצית הווניל וגרידת הלימון ומוסיפים לקמח, תוך כדי ערבוב, עד שהבלילה חלקה. מעבירים למקרר לחצי שעה.

3. מחממים מחבת עם מעט שמן. יוצקים פנימה מעט בלילה, בעזרת כף גדולה או מצקת קטנה, מטגנים מכל צד פעמיים, עד להזהבה יפה.

4. מגישים חם לצד השמנת החמוצה והריבה.

הבלוג של חיה

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר