קפיצה לחו"ל

מתכון: פאמפקין ספייס לאטה כמו בסטארבאקס (טבעוני)

בין אם נאלצתם לבטל את חופשת החורף או סתם רוצים להרגיש רגע בחו"ל, הנה מתכון לקפה המיוחד של סטארבאקס, "פאמפקין ספייס לאטה" - קפה לאטה עם תוספת מפתיעה של דלעת מתובלת, מתקתקה וטעימה בגרסה טבעונית מעולה (מתכונים, אוכל)

פאמפקין ספייס לאטה כמו בסטארבאקס (צילום: Foodography by Joanna on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 135 גרם פירה דלעת (אופים / מבשלים דלעת ומועכים למחית)
  • 400 מ"ל חלב צמחי לא ממותק
  • 2 מנות אספרסו או 1/2 כוס קפה חזק
  • 1 כף חמאת שקדים
  • 2-3 תמרי מג'הול / 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1/4 כפית הל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
  • 1/4 כפית ציפורן טחון (לא חובה)
  • 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד את כל התבלינים לתערובת אחידה.

2. בבלנדר או במעבד מזון, מניחים את מחית הדלעת, התמרים, חמאת השקדים ותערובת התבלינים (שומרים בצד מעט מהתערובת להגשה) וטוחנים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מוסיפים את האספרסו או את הקפה לתערובת ומערבבים היטב.

4. יוצקים את החלב הצמחי לסיר קטן ומביאים לרתיחה. כשהחלב רותח, יוצקים אותו לשני ספלי קפה, מקציפים קלות אם רוצים, מחלקים את תערובת הקפה-דלעת בין הספלים, בוחשים מעט, יוצקים מעט חלב מוקצף מעל, מפזרים מתערובת התבלינים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר