בוקר טוב

מתכון לשייק בננה ותפוזים - קר, מזין וטעים

קפוא בחוץ, אבל חם בבית ואין כמו להצטנן - מתחת לפוך כמובן! - עם שייק פירות קר ומתוק, מפוצץ בערכים תזונתיים. מתכון לשייק בננה ותפוזים עם חלב קוקוס, יוגורט ואגוזים (מתכונים, אוכל)

שייק בננה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • פרוסות בננה קפואות מ-2 בננות קטנות
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 1/2 כוס חלב קוקוס קר לא ממותק
  • 1/2 כוס יוגורט רגיל או יווני

אופן ההכנה:

1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.

2. יוצקים את השייק לכוס גבוהה ומוסיפים מעל מעט קינמון, אגוזים קצוצים, פירות טריים וכל תוספת אהובה אחרת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר