מתוק כשקר לי

מתכון לקפה לאטה מוקצף עם סירופ מייפל ואגוזי פקאן

מתחביבנו: להכין כוס ענקית של הקפה הממכר הזה, להדליק נר או שניים, לכבות אורות ולעצור את העולם ל-10 דקות (מתכונים, אוכל)

קפה לאטה מוקצף עם סירופ מייפל ואגוזי פקאן (צילום: Elena Demyanko on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 40-50 מ"ל קפה חזק
  • 200 מ"ל חלב
  • 1 כף סירופ מייפל
  • קורט קינמון
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • אגוזי פקאן קצוצים

אופן ההכנה:

1. מניחים בתחתית ספל קפה גדול סירופ מייפל, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים לאיחוד.

2. מחממים את החלב בסיר קטן או במיקרוגל ומקציפים אותו בעזרת מקציף ידני או מיקסר ידני. יוצקים את החלב החם לספל ועליו יוצקים את הקפה כשהוא חם. מפזרים מעל מעט קינמון ואגוזי פקאן קצוצים ונהנים מיד.

(צילום: Elena Demyanko on Shutterstock)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר