1. מתחילים בהכנת הנאצ'וס: חותכים את הטורטיות ל-8 משולשים, מעבירים לקערה שבה נמצאים שמן הזית והתבלינים ומערבבים את הנאצ'וס, כך שיהיו מכוסים בהם היטב. מעבירים לסיר המרופד בנייר אפייה ואופים 15 דקות בחום של 180 מעלות, עד להשחמה קלה של הנאצ'וס - במהלך האפיה עוצרים והופכים.
2. מכינים את סלט הגוואקמולי: מרסקים את האבוקדו בקערה, מוסיפים את עגבניות השרי, הצ'ילי, הבצל הירוק, הכוסברה, הנענע ויתר התיבול. מערבבים היטב.
3. מניחים את קערית הגוואקמולי על צלחת שטוחה ומסביבה הנאצ'וס.
שרה | לפני 28 ימים | 20 |
ברכי | לפני 28 ימים | 17 |
מרים | 07/07/2022 | 13 |
מ | 06/07/2022 | 8 |
יוסף | 05/07/2022 | 3 |
| 06/07/2022 |
יוני רפאלי | 04/07/2022 | 1 |
הדס | 06/07/2022 |
אישה מדהימה מבשלת אופה .
ואמא מספר אחת.
קנאים יש מיליון מכל המגזרים לצערנו
נשאר רק להתפלל על כולם.
שיהיה רק אהבת אחים בעז"ה