בגובה העיניים

אחת מול כולם: המורה החרדית שמרגשת את הרשת

פדות רוטנמר מגדירה את עצמה כ'גמדה שמחוללת שינוי'. היא משמשת כמורה מוצלחת במיוחד, ומקיימת מידי יום ויום "טקס" מיוחד עם תלמידותיה בפתיחת הלימודים. כך זה נראה (מאמע)

בימים האחרונים אנחנו שומעות הרבה על "אחת מול כולם", סלוגן הקמפיין לקראת כנס הנשים של אתר "מאמע" ו"כיכר השבת". הנה אישה שבהחלט ניצבת מול כל העולם - ומנצחת.

פדות רוטנמר, מורה, מגדירה את עצמה כ"גמדה שמחוללת שינוי". בשיחה עם "כיכר השבת" היא מספרת כי "חלום אחד היה לה, והוא להיות מורה, ולהראות לתלמידים שהכל אפשרי ושלא הנתונים החיצוניים שלהם הם אלו שיקבעו להם מה יהיה איתם, אלא מה שהם יעשו עם הנתונים האלה".

פדות המשיכה וסיפרה על עברה הלא פשוט בלשון המעטה: "עברתי מסע לא פשוט שכלל סירובים והשפלות", אך היא לא ויתרה, והצליחה למרות הכל.

כיום, בין השאר בזכות החשיפה הגדולה שלה ברשת, פדות משמשת כמרצה בקהילות שונות בארץ ובעולם, וממשיכה במקביל לשמש כמורה שתלמידותיה מחבבות אותה במיוחד. בסרטון הוויראלי שלה שכבש את הרשת, נראית פדות ב"טקס" אותו היא מנהלת לפני כל שיעור שלה, והופכת כל שיעור לבלתי נשכח.

איפה? מלון וולדרוף אסטוריה ירושלים | מתי? ו' שבט 22.1 בשעה 19:00

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

30
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אחת ששמעה את השיחה שלה
29
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יאיר
28
שאפי׳ אנשים אם מוגבליות מצליחים צריך ללמוד מהם ולהיות שמח (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שרולי
27
בבקשה תראו את הסרטון הזה בבית יעקב. שהמורות יאמצו לא ח"ו לחבק תלמידות אלא להתנהג בצורה מכבדת ללא רדיפת כבוד ללא השפלות. שיתייחסו לבנות בחיבה ובמעט רוך. הלוואי.
דמות
אייייייכככככסססס!!!!!!!! הם חושבות רק על עצמם!!!!!!!!!! מניסיון!!!!
מאיה
המורות בבית יעקב פשוט רררעעוותתת ורעות זו לא מילה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תאילנדית גאה
זה ממש לא נכון כאחת שלוצדת בבית יעקב כל המורות שהיו לי היו נשמות אהבו ונתנו חום ואהבה לכל אחת אוךי לא חיבוקים והיו גם חיבוקים אבל אהבה תמיד יש
יעל👒
26
פדות את אלופה!!!! ממש אהבת ישראל ב"אהבת ישראל"
ריקי
25
רואים את הברק בעיניים של התלמידות.. עם נוער כמו של היום אולי כדאי לאמץ את זה בשאר המקומות...
פרופ' יש פתרון
24
פדות ! את חרות אמיתית!!! הקסמת אותנו
שעור קומה
23
היא פשוט מורה מושלמת!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לולי
22
פדות המקסימה! הייתי סמינריסטית בבי"ס והייתי רואה אותך משתלבת בין כולם, הייתי גם חברה של אחת אחיותיך הגדולות אז יצא לי לבוא אליכם. אמא שלך התיחסה אליך כמו אל כולם, בבי"ס היית כמו כולם ולא שונה או נפרדת ואני בטוחה שזה + הרצון שלך להעפיל הביא אותך למקום הנפלא הזה והמרגש. תצליחי בענק בעז"ה.
ירושלמית
21
ומתוקה מדבש כולן אהבו אותה
מיכל

עוד בחינוך:

ש

"המסייעת" - חדש!

בשיתוף המסייעת|מקודם

הסוף לוויכוחים מתישים

||
109

הערצה או בעיה?

||
5

מיומנויות חברתיות

||
7