מהיר, קל וממכר

מתכון לסיגר גבינות פיקנטי קראנצ'י מבחוץ ונימוח מבפנים

מלי יהודיוף עם נשנוש מושלם להגיש לאורחים עד שהארוחה מוכנה או תוספת מפנקת לארוחת הבוקר או הערב שלכם - אתם תבחרו. מתכון לסיגר במילוי פיקנטי וטעים של גבינות ומרקם ממכר, קראנצ'י מבחוץ ונימוח מבפנים (מתכונים, אוכל)

סיגר גבינות פיקנטי (צילום: מלי יהודיוף)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • חבילת עלי סיגר שהופשרו לילה במקרר או שעתיים על השיש

למילוי:

  • שקית מיקס גבינות או 100-150 גרם מכל גבינה: מוצרלה מגורדת, גבינה צפתית מגורדת, צ'דר, כנען, חרמון
  • 3 ענפי בצל ירוק או עירית, קצוצים
  • 1/2 כוס זיתים מגולענים בכל צבע, קצוצים גס
  • 1 ביצה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות קמח + 3 כפות מים להדבקת הסיגרים
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את הגבינות עם הזיתים, הבצל הירוק, הביצה והפלפל השחור.

2. על משטח נקי, מניחים עלה סיגר ובכלי קטן, מערבבים את הקמח והמים ליצירת "דבק".

3. מניחים מהמלית לאורך השליש התחתון של עלה הסיגר, מגלגלים לרולדה מהודקת ובקצה העלה מורחים מעט מדבק הקמח ומהדקים היטב. חוזרים על הפעולה עד שכל עלי הסיגר ממולאים.

4. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (פחות ממחצית גובהה של המחבת) ומטגנים את הסיגרים מכל הצדדים להשחמה יפה. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר