פסח תשפ"ב

פתיחה מלכותית: סביצ'ה סלמון עם תותים

מורן פינטו עם מנת פתיחה יפהפייה וטעימה לשולחן החג: מתכון לסביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול, שמיר ונגיעה של פלפל חריף מעקצץ (מתכונים לפסח, אוכל)

סביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול ושמיר (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם סלמון טרי, קצוץ דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 10 תותים, שטופים וחתוכים לקוביות קטנות ושוות
  • 1/2 צרור שמיר טרי, קצוץ דק
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח גס

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הרכיבים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך 10 דקות.
2. מחלקים מנות אישיות של סביצ'ה לכל סועד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
לא מבשלים את הדג? אייייחחחחח ועוד עם תותים יאאחחחח איחחחחח
ללא שם
1
חייבים להשים תותים אני פשוט לא אוהבתתתתתת!!!!!??‽??!!!!
יעל
וודאי. חובה גמורה. כל שלא שם תותים בסביצ'ה בפסח, לא יצא ידי חובתו.
אבי

עוד במנות פתיחה לפסח: