כשר לפסח

סלט חגיגי וצבעוני שיעשה לכם שמח בלב

מורן פינטו עם סלט צבעוני, יפה והכי חשוב טעים ומרענן שמתאים כתוספת בכל ארוחה בפסח הזה: מתכון לסלט פטריות ולבבות חסה עם בשר או פסטרמה שפשוט כיף לאכול (מתכונים לפסח, אוכל)

סלט פטריות עם בשר ולבבות חסה (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • לבבות חסה, חתוכים
  • פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
  • בצל סגול, פרוס דק
  • 300 גרם בשר כבוש קר פרוס או פסטרמה פרוסה לרצועות
  • 100 גרם חטיף תפוצ'יפס, מרוסקים קלות

לרוטב:

  • 3 כפות מיונז
  • 2 שני שום, כתושות
  • 2 כפות חומץ
  • מלח

אופן ההכנה:

1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים, מפזרים מעל את שברי התפוצ'יפס ומגישים מיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
נראה טוב
ישי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בתוספות לפסח: