
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- לבבות חסה, חתוכים
 - פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
 - בצל סגול, פרוס דק
 - 300 גרם בשר כבוש קר פרוס או פסטרמה פרוסה לרצועות
 - 100 גרם חטיף תפוצ'יפס, מרוסקים קלות
 
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
 - 2 שני שום, כתושות
 - 2 כפות חומץ
 - מלח
 
אופן ההכנה:
1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים, מפזרים מעל את שברי התפוצ'יפס ומגישים מיד.






0 תגובות