פסח תשפ"א 2021

סיום עסיסי ואלגנטי לארוחה טובה: אגסים ביין

קינוח מרשים ויוקרתי שמגיע מצרפת, כמובן, אך שם הוא התחיל בתור פתרון יצירתי של האיכרים לאגסים שלא היו יפים במיוחד ורק במאה ה-19 הקינוח החל לצבור פופולריות במסעדות פריז (מתכונים לפסח, אוכל)

אגסים ביין אדום עם קינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 אגסים שלמים, מקולפים
  • 2 כוסות יין אדום יבש
  • 1 מקל קינמון
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

בסיר עמוק וגדול, מניחים את כל הרכיבים ומבשלים על אש בינונית במשך שעה וחצי. מצננים ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בתוספות לפסח: