לארח בכיף

סלאשי: ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז

יש סיבה טובה שלדובדבנים ויין אדום יש את אותו הצבע - לשניהם טעם עמוק, נועז אפילו, עם אפטר טייסט חמצמץ מרענן. הסלאשי הזה מחבר אותם יחד למשקה מופלא (מתכונים, אוכל)

סלאשי - ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז (צילום: Melissa Zikos on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס דובדבנים קפואים
  • 6 קוביות קרח של יין אדום (מקפיאים מראש במגש קרח)
  • 1/4 כוס יין אדום צונן
  • 1/2 ליים סחוט טרי

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט יין לבן בטמפרטורת החדר, כדי לדלל את המרקם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד ביין ואלכוהול: