כיכר השבת

טעים להכין

עוף בטטות מקורמלות בארבעים דקות • צפו

מתכון מעולה של עוף מזוגג במרכז רימונים ובטטות • מנה חגיגית ויפה, פשוטה וקלה להכנה • תפארו את שולחן השבת בעוף אבל עם טוויסט טעים במיוחד • צפו בתהליך (אוכל)

כיכר בשיתוף רמי לוי | מקודם | כ"ז באדר ב' | 30.03.22
לארוחה מושלמת יותר (צילום: יח"צ)
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 3 יחידות כרעיים
  • 2 בטטות חצויות לאורכן
  • 2 שקיות ערמונים בואקום
  • 2 בצלים חתוכים לקובית גדולות
  • לרוטב - טורפים יחד במטרפה:
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות עלי טימין טריים ללא הגבעול
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:

טורפים יחד בעזרת מטרפה את כל מרכיבי הרוטב

מניחים את העוף במרינדה כשעה

מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומניחים מעל את העופות

מעבירים את הבטטות, הערמונים והבצלים אל הרוטב ומסדרים אותם סביב העופות

משאירים את המרינדה שנשארה בצד.

אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות

לאחר 40 דקות מוזגים את יתרת המרינדה ואופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות נוספות.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
מתכונים
ש

שקשוקת טונה חורפית בדיוק לימי הסגר

כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם

באנו לשדרג

אין קיצי מזה: אייס תה עם אפרסק ונענע

כיכר אוכל | 17.06.20

תוצרת בית

רוטב סלסה בסגנון מקסיקני שמשדרג כל ארוחה

כיכר אוכל | 26.04.20
ש

נעשה נס לשושנים! שושני השמרים האלה הם פשוט נס

כיכר בשיתוף בלו בנד | מקודם
ש

בריאים עם מאוחדת

מה אוכלים אחרי הצום - וכמה הצלחנו בדיאטה?

kikar.co.il בשיתוף מאוחדת | מקודם
ש

פיתוח ישראלי חדשני

כל אחד יכול להרוויח אלפי שקלים בלי לעשות כלום?

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם
ש

בריאים עם מאוחדת

מילון המינרלים הגדול - כל מה שצריך לדעת

kikar.co.il בשיתוף מאוחדת | מקודם

במטבח של מאמע: יצירה בלחם, דלעת ושום

כיכר השבת | 22.12.15

מה אוכלים היום?

מנצחת: סלמון פיקנטי ופירה קרמי

כיכר אוכל | 08.07.15

מה אוכלים היום?

מנה קיצית וקלילה: פרגיות על ירקות

מורן פינטו | 15.06.15
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

מה אוכלים היום?

לגזור ולשמור: רוטב אדום עסיסי לדג

כיכר אוכל | 15.06.15

מה אוכלים היום?

קטנה ופיקנטית: ארוחת צהריים שווה

כיכר אוכל | 15.06.15

מה אוכלים היום?

זו המנה שאתם חייבים לדעת להכין

כיכר אוכל | 15.06.15

ארוחה מהירה

תוך 10 דקות: גראטן צרפתי מושלם

כיכר אוכל | 14.06.15
ש

רבנים, דיינים וטוענים רבניים:

אלו האנשים שמרוויחים משכורת הייטק ממשרה תורנית

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

לכבוד שבת

ברגע האחרון: קינוח מרשים לשבת

כיכר אוכל | 12.06.15

באנו לעזור

צפו: כך תבשלו את הפסטה בחצי זמן

כיכר אוכל | 10.06.15

מה אוכלים היום?

ממולאים עסיסיים כמו של סבתא

כיכר אוכל | 08.06.15

מה אוכלים היום?

מתפצפצים: חזה עוף בציפוי קראנצ'י

כיכר אוכל | 08.06.15
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

בראנץ'

בראנץ' לעצלנים: בייגל פריך ממכר

כיכר אוכל | 07.06.15

מה אוכלים היום?

סינית בבית: עוף ברוטב חמוץ מתוק

כיכר אוכל | 03.06.15