כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון לקציצת סרה - קציצת בשר מרוקאית לחמין

קציצת בשר מתקתקה וארומטית, עם פיסטוקים, שקדים ואגוזים שמתבשלת בשקית נפרדת בסיר של החמין. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב והבשר הטחון המשובח של 'וול דאן'. אחרי הבישול, חותכים את הקציצה לפרוסות ומגישים לצד החמין (מתכונים לשבת, אוכל)

8
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | ל' באדר א' | 03.03.22
קציצת סרה - קציצת בשר לחמין
קציצת סרה - קציצת בשר לחמין (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 1/2 כוס פיסטוקים טחונים
  • 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1 כף קמח מצה / פירורי לחם - ליציבות (לא חובה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף סוכר חום
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

למרוקאים יש תוספת מיוחדת לחמין: קציצת סרה ריחנית, ארומטית, נימוחה וטעימה. נכין אותה מבשר טחון משובח של 'וול דאן' עם שקדים, פיסטוקים ואגוזים טחונים בתיבול פיקנטי-מתקתק.

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, תיבלתי את התבשיל בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל, וול דאן | מוזיקה: אחיה אשר כהן אלורו)

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים לעיסה אחידה.

2. מניחים את העיסה על נייר אפייה ומעצבים אותה לנקניק מאורך, כשהוא עטוף באופן מהודק בנייר האפייה.

3. מכניסים את הרול המגולגל לשקית צלייה וקושרים אותה.

4. מניחים את הקציצה בסיר החמין ונותנים לה להתבשל בפנים יחד עם החמין.

לחצו כאן למתכון לחמין

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
6
תודה על מתכון פשוט וברור. רק שאלה: להכניס את הקציצה לחמין כשהיא עטופה בנייר ובתוך שקית?
מומיןאמא14.04.22
5
מרגש החזרתה אותי 50 שנה אחורה מה שזכור לי הסרה של אימי ז"ל הייתה מתוקה ועשויה מלחם אין לי מושג למה אולאיי לא הייתה אפשרות לקנות בשר אבל זה היה טעים ברמות שאני מתגעגת לזה תודה רבה
ללא שם14.03.22
4
אווהו אוראל אתה לא מפסיק להפתיע ישר כח גדול כל הכבוד ירבו כמותךךך האם תוכל לעלות סרטון של מפרום?
יאיר03.03.22
תודה רבה . אני יעלה גם מפרום בעזרת ה
אוראל בראל04.03.22
יש תודה לך
יאיר06.03.22

הצגת כל התגובות

3
אליפות!!
ללא שם16.03.22
2
תודה רבה על המתכון את השקית לא צריך לחורר עם קיסם?
טבח מתחיל06.03.22
1
מושללםםם !!!
ניראה טעים בטירוף...גם אני שואלת אם לא 22.03.22
אולי גם יעניין אותך
חמין

קישקע פרווה מסורתי שתמיד מצליח!

בעריכת טובה אור | 31.08.23
ש

לכבוד שבת

מבשלים עם וול דאן: חמין מרוקאי חגיגי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת: חמין עם נקניקיות בשר וקישקע

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 20.05.21

לכבוד שבת

קישקע פרווה: מושלם לצ'ולנט בשבת חורפית

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 28.01.21
ש

שבת עם וול דאן

עתידות: לשבת הקרובה תכינו צ'ולנט חורפי משובח

שף דודו אסרף בשיתוף וול דאן | מקודם
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

ליל שישי בכיכר

מגיעים בשביל הצ'ולנט, נשארים לנייעס

מורן פינטו וחיה כהן | 21.12.17

ליל שישי בכיכר

צפו: לכאן באים בוגרי צ'ולנטיות אפופות עשן

מורן פינטו וחיה כהן | 14.12.17

ליל שישי בכיכר

צפו: צ'ולנט נדיב באווירה של עיירה חסידית

מורן פינטו וחיה כהן | 07.12.17

חמין נשיאותי

לכבוד שבת: הצ'ולנט שאיוונקה טראמפ מבשלת

כיכר אוכל | 16.02.17
ש

קצת נתונים

כמה מנהגי ישראל עוברים את המהירות המותרת?

כיכר בשיתוף הרלבד | מקודם

לכבוד שבת

הגרסה היוונית לצ'ולנט: סטיפאדו בשר ובצל

כיכר אוכל | 14.01.16

מנה לשבת: החמין הלוהט של צביקה

כיכר השבת | 06.11.14

חמין לשבת, הגירסה המרוקאית

איטל קציר | 18.06.10

מתכון לשבת: חמין בטעם שלא הכרתם

צ´ יעקובסון | 12.03.10
ש

ככה מתחילים את הקיץ

זה לא סתם מים חמים וקרים 24/7 - זה שדרוג מטורף לחיים

כיכר בשיתוף אפיקים | מקודם