כיכר השבת

ליד הקפה

מתכון למאפינס שוקולד נימוחים במילוי עוגיות אוראו

כדי להגיע למרקם המושלם של הבראוניז-מאפינס הללו, תצטרכו לשים לב לזמן אפייתם; בראוניז יכולים לעבור במהירות ממצב של 'לא עשויים' ל'עשויים מדי'. אתם תדעו שהם מוכנים כאשר החלק העליון והצדדים שלהם יראו יציבים, אך המרכז לא אפוי לגמרי. אם אתם צופים שתצטרכו (או תרצו) יותר מהם, פשוט הכפילו כמויות (כמו שאנו עושים כמעט תמיד). עם זאת, אנו תומכים ב-100% בשמירה על המתכון (והגזרה) כמות שהם (מתכונים, אוכל)

3
כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"א בסיון | 01.06.21
ה-פ-ת-ע-ה: מאפינס שוקולד נימוחים במילוי עוגיות אוראו
ה-פ-ת-ע-ה: מאפינס שוקולד נימוחים במילוי עוגיות אוראו (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס חמאה, מומסת
  • 1 כף שמן צמחי
  • 1 כוס סוכר מגורען
  • 1/4 כוס סוכר חום כהה
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 12 עוגיות אוראו

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קאפקייקס / מאפינס בתרסיס שמן ומניחים בצד.

2. מערבבים את הקמח, הקקאו והמלח בקערה בינונית. מניחים בצד.

3. בקערה בינונית נפרדת מקציפים את החמאה המומסת, השמן, הסוכרים, הביצים והווניל, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים פנימה את החומרים היבשים ומקפלים עד לאיחוד פשוט; נזהרים לא לערבב יתר על המידה. הבלילה תהיה סמיכה.

3. מעבירים את הבלילה לשקעי התבנית המוכנים ותוחבים עוגיית אוראו לתוך כל אחד מהם - מוודאים שהיא מכוסה לחלוטין.

4. אופים 20-22 דקות. לבדיקה, נועצים קיסם במרכז קאפקייק ועוברים דרך האוראו. הוא צריך לצאת עם כמה פירורים (לא בלילה) עליו.

5. מוציאים מהתנור ומאפשרים לקאפקייקס להתקרר ולהתייצב כ-5 דקות, בטרם העברתם לרשת התנור לצינון מוחלט.

מאחסנים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מה זה סוכר מגורען? תודה
טלי02.06.21
סוכר רגיל...
ירושלים04.06.21
אז למה להשתמש במילים מוזרות??
אביגיל היפה26.02.22
מתכונים לעוגות וקינוחים - כיכר השבת

עוגת סולת אוורירית וקלת הכנה: מושלם לכל המשפחה

ורד כהן | 11.01.24

אשת חיל

רחל מאופקים חושפת את המתכון לעוגיות שהגישה למחבלים

טובה אור | 27.12.23

לכבוד חנוכה

עוגת קרמבו חלבית, מפנקת וטעימה ללא קמח

אוראל בראל | 07.12.23

עוגה טרנדית

'מגולגלות קינדר' במילוי שוקולד ואגוזי לוז: נמסות בפה

אוראל בראל | 30.11.23

כשיופי וטעם נפגשים

עוגת שקדים- קוראסון שקדים:  משביעה ומרשימה לכל שבת

אוראל בראל | 23.11.23
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

קלת הכנה

מהירה לכל שבת: עוגת מייפל בחושה רכה ועסיסית

אוראל בראל | 08.11.23

שנה מתוקה

לכבוד ראש השנה: עוגת דבש אוורירית במיוחד

אוראל בראל | 12.09.23

תתפנקו

עוגת פאדג׳ שוקולד טעימה במיוחד- ללא גלוטן

אוראל בראל | 24.08.23

טעים ויפה!

עוגת ריבת חלב עם שכבות ביסקוויטים- ללקק את האצבעות 

אוראל בראל | 20.07.23
ש

פיתוח ישראלי חדשני

כל אחד יכול להרוויח אלפי שקלים בלי לעשות כלום?

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

יפה וטעימה!

עקיצת הדבורה - העוגה החלבית המנצחת

אוראל בראל (בעריכת טובה אור) | 19.07.23

ליד הקפה

קטנים ומהנים: בראוניז עסיסיים שלוקח רק 40 דקות להכין

כיכר אוכל | 23.03.23

לכבוד שבת

מילה שלנו: עוגת השוקולד הכי רכה שאכלתם אי פעם

כיכר אוכל | 16.03.23

ליד הקפה

כמו של מאפיות: עוגיות שוקולד צ'יפס משובחות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

לסיים מסכת אחרי מסכת

2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

כיכר בשיתוף יומי | מקודם

ליד הקפה

כיף איתם במסיבות: קאפקייקס שוקולד לבן מהממים

כיכר אוכל | 14.03.23

ליד הקפה

מה שבטוח - בטוח: עוגיות אגוזי מלך ללא גלוטן שמתאימות גם לפסח

כיכר אוכל | 12.03.23

ליד הקפה

עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי ממיס

כיכר אוכל | 09.03.23

לכבוד שבת

כמה מחמאות: עוגת חמאה חמה וטעימה

כיכר אוכל | 09.03.23
ש

דיגיטלי, חכם ויעיל 

רכב חדש? חתונה בלי חובות? זה לא חלום רחוק! לחץ כאן >>

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

ליד הקפה

יותר מהר מללכת לקנות: קאפקייקס מייפל אישיים

כיכר אוכל | 22.02.23

באנו לשדרג

אין קמח, יש עוגיות חמאת בוטנים ועדשים

כיכר אוכל | 14.02.23

ליד הקפה

הכתום הכתום הזה: מאפינס דלעת נימוחים ופשוט יפהפיים

כיכר אוכל | 09.02.23