לכבוד שבת קודש

עוגת סולת אוורירית וקלת הכנה: מושלם לכל המשפחה!

ימי השישי הקצרים של החורף, מחייבים אותנו למצוא מתכונים מהירי הכנה. המתכון שלפניכם יענה על המטרה מבלי לפגוע בטעמו המשובח (אוכל ומתכונים). 

ורד כהן | כיכר השבת |

עוגת סולת קלה ועסיסית (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות1
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים לטורט

  • ביצים 4 יחידות
  • סוכר 1 כוס
  • שמן 1 כוס
  • קמח 1 כוס
  • סולת 1 כוס
  • חבילת אבקת אפייה 1 יחידות
  • שקדים מולבנים פרוסים 100 גרם

מצרכים לציפוי

  • מים 0.75 כוס
  • סוכר 1 כוס
  • תמצית וניל 1 כפית

הוראות הכנה:

ערבלו בקערת מיקסר את הביצים עם הסוכר למשך 2 דקות. הוסיפו את השמן וכל שאר החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.

שפכו על תבנית חד פעמית. פזרו שקדים, הכניסו לתנור ל-180 מעלות למשך 30 דקות על טורבו תחתון.

3 דקות לפני שיוצא מהתנור: הרתיחו על הגז (או במיקרו) 3/4 כוס מים עם כוס סוכר וכפית תמצית וניל. (ניתן להוסיף מעט מיץ לימון).

הוציאו את העוגה מהתנור ושפכו מעל את הרוטב.

שבת שלום ובתאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר