כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לשניצל עוף טעים ופריך שאפשר לטגן או לאפות

כל אחד צריך לדעת להכין שניצל ראוי, קראנצ'י מבחוץ ורך מבפנים שמגישים עם מגוון מטבלים או כמנה עיקרית שווה לצד פסטה, אורז, פירה, קינואה וסלט ירקות מרענן. אז הנה, מלי יהודיוף עם מתכון לשניצל עוף טעים ופריך שאפשר לטגן או לאפות, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | כ"ה באדר | 09.03.21
שניצל עוף טעים ופריך שאפשר לטגן או לאפות
שניצל עוף טעים ופריך שאפשר לטגן או לאפות (צילום: מלי יהודיוף)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • מגש חזה עוף, חתוך לשניצלים (מבקשים מהקצב), נקיים ושטופים
  • 1/2 1 כוסות קמח, מנופה
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית חרדל דיז'ון גרגירים
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 1 כוסות פירורי לחם מוזהבים
  • 3 כפות שומשום לבן
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בצלחת שטוחה, מערבבים את הקמח ואבקת האפייה.

2. בצלחת שטוחה שנייה, טורפים את הביצים עם החרדל, השום הכתוש והמלח.

3. בצלחת שטוחה שלישית, מערבבים את פירורי הלחם עם השומשום.

4. מצפים כל נתח עוף בתערובת הקמח, ואז בתערובת הביצים ולבסוף מצפים בפירורי הלחם.

5. אם מטגנים: לפני ציפוי השניצלים, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת גדולה וכשהשמן חם, אך לא רותח, מוסיפים את השניצלים המוכנים ומטגנים אותם על אש בינונית עד להזהבה יפה משני הצדדים.

6. אם אופים: מסדרים את השניצלים המוכנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהשניצלים זהובים.

מגישים את השניצלים כשהם חמים לצד פירה, אורז, פסטה, קינואה או כוסמת וסלט ירקות גדול וצבעוני. או כנשנוש (בעיקר את השניצלים האפויים) לצד מטבלים כמו רוטב צ'ילי חמוץ מתוק, טבסקו, רוטב ברביקיו, איולי וכל מטבל / רוטב אהוב אחר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

ורד כהן | 07.02.24

חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

ורד כהן | 24.01.24

מתכון מומלץ

קציצות עוף פיקנטיות למילוי בכריך: ארוחה לכל המשפחה

ורד כהן | 28.11.23

לכבוד שבת

ירכי עוף פריכים בשום וסוכר חום

כיכר אוכל | 23.03.23

מה נאכל היום?

תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון

כיכר אוכל | 19.03.23
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

מה אוכלים היום?

כנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 27.02.23

לכבוד שבת

פריך כמו שצריך: ירכי עוף צרובים עם זיתים

כיכר אוכל | 09.02.23

לכבוד שבת

עוף בשום ולימון עם קוסקוס אחד אחד

כיכר אוכל | 12.01.23

מה נאכל היום?

ב-40 דקות: כנפי עוף אפויות עם דבש וצ'ילי

כיכר אוכל | 11.01.23
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

מה נאכל היום?

כל בית צריך עוף פריך: שוקיים צלויות בשום ורוזמרין

כיכר אוכל | 09.01.23
ש

אוכל של בית

תבשיל עוף פשוט ונפלא שאתם חייבים להכין

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

גם לנשים שלא יודעות לבשל: עוף קריספי בפפריקה מעושנת

כיכר אוכל | 12.12.22

לכבוד שבת

יאמי: חזה עוף בגריל במרינדת רוזמרין ובלסמי

כיכר אוכל | 24.11.22
ש

זה וואו

יש תחליף לנדל"ן: אתר שמייצר הכנסה חודשית

כיכר בשיתוף דיגיטל פרופטי | מקודם

לכבוד שבת

ללקק את הצלחת: חזה עוף עסיסי בחרדל ומייפל

כיכר אוכל | 03.11.22
ש

מה אוכלים היום?

פיקנטי וממכר: תבשיל עוף עם זיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

חזה עוף צלוי שלא מתייבש עם ירקות ורוטב אסייתי מהמם

כיכר אוכל | 27.10.22

מה נאכל היום?

לא ישאר כלום בצלחת: קציצות עוף ברוטב מוקרם פרווה

כיכר אוכל | 19.09.22
ש

עם הצלחה לא מתווכחים

ככה ניצחתי את הפחד מהרבנות

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

מה נאכל היום?

משגע: עוף בקונפי שום עם לימון וטימין

כיכר אוכל | 12.09.22

מה נאכל היום?

עוף פיקנטי בצ'ילי ודבש עם סלט חסה מרענן

כיכר אוכל | 05.09.22
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו בעצמכם שווארמה עסיסית - בתנור!

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם