כיכר השבת

מתכון לניוקי ברוטב שמנת עם ערמונים ופטריות

מנה שמרגישה כמו גורמה, אבל יותר פשוטה להכנה מפיצה. מתכון לניוקי ברוטב שמנת עם ערמונים ופטריות. הניוקי עוברים טיגון קל בחמאה ומקבלים טעם מעודן וקריספיות זהובה ולבסוף מתאחדים עם קרם שמנת סמיך, ערמונים ופטריות. יש הגדרה טובה יותר למושלם? (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | ב' בשבט | 12.01.16
ניוקי ברוטב שמנת עם ערמונים ופטריות
ניוקי ברוטב שמנת עם ערמונים ופטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת ניוקי מוכן
  • 6 שיני שום
  • 100 גרם חמאה
  • 1 חבילת ערמונים בוואקום
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • אגוז מוסקט
  • פלפל לבן
  • מלח
  • לקישוט: גבינת פרמזן (לא חובה)

אופן הכנת ניוקי מוקרם:

1. כותשים את שיני השום, שוברים את הערמונים ופורסים את הפטריות לפרוסות, ללא הרגל.

2. מחממים במחבת 50 גרם חמאה, ומטגנים את הניוקי עד שהם הופכים לזהובים ופריכים.

3. מוסיפים למחבת את השום, הפטריות והערמונים ומערבבים יחד.

4. מתבלים במעט אגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח, מערבבים ומוסיפים את השמנת. מבשלים במשך 8-10 דקות על אש בינונית, עד שהרוטב מסמיך ומבעבע.

הצעת הגשה: יוצקים לקעריות אישיות, מפזרים פרמזן מגורדת מעל או שומשום שחור ועלי בזיליקום קרועים, ומגישים חם לצד סלט עגבניות שרי וכדורי מוצרלה.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
במתכון רשום 100 גרם חמאה ובאופן ההכנה רשום 50 גרם
חוה23.10.17
פסטות

אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן

כיכר אוכל | 21.02.23

מה נאכל היום?

בחצי שעה ותו לא: פסטה וחזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות

כיכר אוכל | 12.02.23

מה נאכל היום?

הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד

כיכר אוכל | 01.02.23

מה נאכל היום?

יעיל וקליל: פסטה ברוטב עגבניות, פלפלים קלויים ופרמזן

כיכר אוכל | 22.01.23

מה נאכל היום?

מאק אנד צ'יז תוצרת בית בריא יותר

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

קשר של תפילין

תפילין ישנות בבוידעם? תן להם עוד צ׳אנס

כיכר בשיתוף קשר של תפילין | מקודם

מה אוכלים היום?

פסטה מוקרמת ומנחמת - בלי טיפת שמנת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.12.22

מה נאכל היום?

קרם דה לה קרם: פסטה ברוטב שמנת ושום

כיכר אוכל | 29.11.22

מה נאכל היום?

בסיר אחד: פסטה ברוטב עגבניות, חצילים ופטריות

כיכר אוכל | 06.11.22

מה נאכל היום?

הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי

כיכר אוכל | 25.10.22
ש

תנופת פיתוח אדירה

הדרך הנכונה לדירה משלכם: עפולה הופכת ליעד נדל"ן אטרקטיבי למשפחות

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם

באנו לשדרג

כמו חיילים: פשטידת פסטה וגבינות אלגנטית

כיכר אוכל | 19.10.22

מה נאכל היום?

פסטה ירוקה מוקרמת ועדיין מרעננת ולא כבדה

כיכר אוכל | 05.09.22

מה אוכלים היום?

חלומי: כך תשלבו פסטו עגבניות בפסטה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מה אוכלים היום?

לא לילדים: פסטה ברוטב עגבניות שיכור משגע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

האיש שחלם חלום:

לא תאמינו מה הוצע לדוד (60) שחלם כל חייו להרוויח מנדל"ן

כיכר בשיתוף סיני השקעות | מקודם

30 דקות עבודה

פסטה אה צ’צ’י: פסטה שהיא ארוחה שלמה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 14.02.22

מה אוכלים היום?

הכי מנחם שיש: מרק עם רביולי ופטריות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 08.02.22

מה אוכלים היום?

תוך 30 דקות: פסטה ברוטב עגבניות ופטריות מיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 16.01.22

מה אוכלים היום?

רביולי בטטה: מסעדה בבית - תוך 30 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 11.01.22
ש

הצדיק הבטיח והצדיק מקיים

האברך הזה קנה בית בבניין מפואר בגוש דן >>

כיכר בשיתוף הצדיק מיבנאל | מקודם

מסעדה בבית

כך תכינו פסטה ביתית מושלמת עם רצועות בקר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.12.21

מה אוכלים היום?

זודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.21

בצ'יק צ'ק: פסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר

כיכר אוכל | 03.10.21