כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לאגוזי פקאן מצופים סוכר שלא תוכלו להפסיק לנשנש

הבעיה היחידה בחטיף הזה: הוא טעים מדי. אפילו ממכר, היינו אומרים. חוץ מזה, פשוט להכין אותו וכיף להגיש ולאכול. שימו לב לערבב את האגוזים כל 15 דקות, אחרת הם יתאחדו ולא יקבלו את הטעם הקלוי המשובח שאמור להיות להם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ו' בכסלו | 30.11.22
לא תוכלו להפסיק לנשנש: אגוזי פקאן מצופים סוכר
לא תוכלו להפסיק לנשנש: אגוזי פקאן מצופים סוכר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • תרסיס שמן
  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כף מים
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • 450 גרם חצאי פקאן

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מצפים תבנית בתרסיס שמן.

2. טורפים את החלבון והמים בקערה בינונית עד לקבלת קצף. מערבבים את הסוכר, המלח והקינמון בקערה נפרדת.

3. מוסיפים את אגוזי הפקאן לתערובת הביצה; מערבבים לציפוי. מעבירים את האגוזים לתערובת הסוכר ושוב, מערבבים לציפוי.

4. מעבירים את אגוזי הפקאן לתבנית המוכנה. אופים כשעה עד שהם לקבלת פריכות - מערבבים כל 15 דקות. מצננים ונהנים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
קינוחים
ש

גם בריא גם טעים: ניתן ליהנות מקינוח כזה!

כיכר בשיתוף לה לה מגשי פירות ומתנות | מקודם

באנו לשדרג

מתכון לגרניטה תפוזים: ברד ביתי משודרג

כיכר אוכל | 28.02.23

תוצרת בית

כל השביעין חביבין: חטיפי אנרגיה מ-7 מרכיבים

כיכר אוכל | 26.01.23

באנו לשדרג

כזה עוד לא אכלתם: פופקורן קרמל מתובל

כיכר אוכל | 25.12.22

חנוכה

עזבו אתכם מקנויים: דונאטס ביתיים עם עם מרקם חלומי וציפוי יפהפה

כיכר אוכל | 19.12.22
ש

מבצעים של פעם בשנה

מוסד הרב קוק; לא הספקתם להגיע למכירה? כנסו >>

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם

חנוכה

מיני סופגניות עם מילוי מפתיע שיטריף אתכם

כיכר אוכל | 18.12.22

חלבי או פרווה

כך תכינו בקלות קרם ברולה קלאסי מושלם

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.11.22

באנו לשדרג

ללקק את האצבעות: תפוחים מטוגנים ברוטב קרמל

כיכר אוכל | 16.11.22

ליד הקפה

כדורי שוקולד שהמבוגרים יעופו עליהם

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 05.11.22
ש

חצי מחיר מת"א

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף ברטניה ישראל | מקודם

ליד הקפה

זהירות, ממכר: חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.10.22

ליד הקפה

מעדן חלבה ביתית עם פיסטוק והל

כיכר אוכל | 04.09.22

שעת יצירה

מה עושים עם הילדים בחופש? תפוח על מקל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 04.05.22

תרבחו ותסעדו

שלב אחר שלב: כך תכינו 'מופלטה' מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.04.22
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

מאנצ'ינג

נאצ'וס מתוקים שמכינים ברגע עם רוטב שוקולד

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 22.02.22

קינוח חורפי מהיר

מה עושים עם בננות בשלות? מטגנים אותן

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 09.01.22

פינוק לסוף השבוע

תות או פיסטוק? כך תכינו כנאפה מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.12.21

מתוק ומנחם

נשארתם בבית? הנה פינוק חורפי ב-10 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 20.12.21
ש

תעשו לעצמכם טובה ותכנסו

יותר זול ממחיר למשתכן - הכירו את ההזדמנות הנדל"נית

כיכר בשיתוף פוואר גרופ | מקודם

מהיר ובריא

כדורי אנרגיה מתוקים מ-4 רכיבים בלבד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 15.12.21

באנו לשדרג

מ-5 מרכיבים בלבד: ממתק שוקולד עם פיסטוק וחמוציות

כיכר אוכל | 08.12.21