
שר האנרגיה וחבר הקבינט אלי כהן הגיע היום (ראשון) לזירת הנפילה בבת ים - והעביר מסר חריף לאיראן. זמן קצר לאחר מכן ביקש דוברו של נתניהו מהשרים שלא להתראיין בנושא.
"על כל בניין שיפול בישראל", אמר כהן ופנה למשטר האייתוללות, "יפלו בטהרן ובאיראן מאה בניינים. אנחנו נחושים להשלים את המלחמה עד שכל המטרות יושגו".
הוא הוסיף ואמר כי מה שקורה בישראל, זה בדיוק הסיבה לכך שישראל החלה במלחמה הזו. איראן, לדבריו, ביקשה להתחמש בטילים בליסטיים רבים ובישראל ביקשו למנוע זאת.
בתוך כך, דוברו של נתניהו הנחייה היום את השרים שלא להתראיין בנושא איראן "עד להודעה חדשה".
דובר צה"ל עדכן היום בשעת צהרים כי חיל האוויר תקף באיראן לאורך כל הלילה והשמיד משגרי טילי קרקע-קרקע חמושים המוכנים לשיגור. בסגירת מעגל מהירה, חיל האוויר תקף גם משגרים ששיגרו טילים לעבר מדינת ישראל.
בנוסף, הותקפו תשתיות טילי קרקע-אוויר ומכ"מי גילוי של המשטר האיראני באיראן, כחלק מהעליונות האווירית של צה״ל בשמי איראן.
0 תגובות