עיתונאית 'הארץ' חנין מג'אדלה הביעה כאב וצער על מותו של המחבל חסן אצליח, שהשתתף במהלך טבח השביעי לעשירי ואף תיעד את הפראות הקשיים ביישובי העוטף וחוסל על ידי כוחות הביטחון - בשבוע האחרון | העיתונאית 'הארץ' הגיבה ברשת לחיסולו של "העיתונאי": "העולם הפסיד אותך, חסן" (בארץ)
ראש הממשלה נתניהו בשיחה עם עידן אלכסנדר ששוחרר משבי החמאס: ״כל עם ישראל מאושר. אנו מוקירים את הסיוע האמריקני, ומעריכים מאוד את חיילי צה”ל שמוכנים לפעול בכל דרך, אם שאר החטופים האחרים לא ישוחררו״
מקהלת מוזיקאליש מציגה את הפרק השלישי בסדרת הביצועים הווקאליים שלה, והפעם מארחת את הזמר והחזן הבינלאומי שלום למר לביצוע מיוחד של היצירה "קרוץ מחומר" (סינגלים וקליפים)
אחרי הודעת חברת החדשות, בערוץ 14 עולים למתקפה: "אנו קוראים למשטרת ישראל שלא לשמש כאידיוט שימושי בקמפיין סתימת הפיות" | מוקדם יותר "חדשות 12 הגישה תלונה למשטרה נגד ינון מגל - על הסתה לאלימות" (ברנז'ה)
בציוץ ברשת X, מכחיש שגריר ארה"ב לשעבר בישראל, דיוויד פרידמן, דיווחים על הידרדרות ביחסים בין נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לראש הממשלה בנימין נתניהו: "היו מי שהיו רוצים לראות קרע כזה" (מדיני)
יו"ר יש עתיד חה"כ יאיר לפיד התראיין על הקרבות הפוליטיים וכישלון האופוזיציה להפלת הממשלה ואמר: "גם אני חושב שנכשלנו. כל מי שכועס עליי אין לי מה להגיד לו, כי גם אני כועס על עצמי" | צפו (פוליטי)
בריאיון שהעניק היום לכאן רשת ב, סיפר שורד השבי עומר ונקרט, בין היתר, על יום השחרור שלו ועל כך שראה ברכב לא הרחק ממנו את שני החטופים שעדיין נותרו בשבי, והובאו למקום בידי חמאס: "ניסיתי להבין מה קרה שם. מיד כשראו שאני מגיב הם סגרו את הדלת. הייתי בשוק" (חטופים)
שופטת בית משפט המחוזי בירושלים קיבל את הערעור שהגישה הפעילה הפוליטית נאווה רוזוליו, וביטל את הצו שהוטל עליה, לבקשתה של שרה נתניהו, ואסר עליה להתחקות ולעקוב אחרי אשת ראש הממשלה (בארץ)
בלב שכונת רמות, על צלע הר שקט המשקיף אל נופי עמק הארזים, בונה קבוצת בית ירושלמי סטנדרט מגורים חדש בנוף העירוני. פרויקט רמות קאנטרי מציע מרחב חיים המשלב יופי, שלווה ואיכות חיים בירושלים המתחדשת (נדל"ן)
אחרי שדווח על חיסולו של המחבל שהיה מעורב בחטיפתה לרצועת עזה, שורדת השבי יפה ארד מגיבה: "אין לנו שום יכולת לסגירת מעגל כל עוד תמיר נכדי הבכור עדיין בעזה" (חטופים)
פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט לתעבורה, כתב אישום נגד נהג המשאית מוחמד בדיר בגין גרימת מוות ברשלנות של הולכת הרגל אסתר אילני ז"ל | האירוע התרחש בעיר בבני ברק - לפני כארבעה חודשים (בארץ)
אחרי פרישתה מהמסך, שיתפה רינה מצליח כי עד היום יש לה "טראומה" בעקבות מה שהגדירה כ"קמפיין נוראי" נגדה מצד הציבור החרדי | לדבריה, עד היום היא עוברת לצד השני של הכביש אם רואה חרדי | הבהירה: "אני אומרת חרדים וזה לא כל החרדים" (אנשים)
משטרת התנועה הארצית, סיירת האופנועים והמערך האווירי של משטרת ישראל, יצאו היום במבצע אכיפה נרחב ומשולב בכביש 6515 בצפון הארץ | במהלך המבצע: "העבירות נקלטו ע"י הסייר המוסק ודווחו לשוטרי ימת"א מנשה, אשר עצרו את הנהגים ומסרו להם את דבר העבירה (משטרה)
להקת הווקאל הישראלית "דברים" בביצוע מרגש לפיוט השבת האהוב - "שלום עליכם" בלחן המוכר והמקובל של ישראל גולדפרב. ההפקה הווקאלית שמדמה עיבוד של שולחן שבת מוזיקלי, של יונתן שטרן (סינגלים וקליפים)
הרמטכ"ל אייל זמיר - יצא היום בהנחיה חדשה לראש אכ"א בנוגע לגיוס החרדים | זמיר ביקש להציג בפניו תוכנית מידיית להרחבת צווי הגיוס לאוכלוסיה החרדית | בנוסף הורה הרמטכ"ל, להגביר את ההיערכות ויכולות הקליטה של חרדים בצה"ל (חרדים)
מקרה מצוקה חמור מאוד של אברך תלמיד חכם מופלג, בן עלייה אמיתי שהסתבך במצב כלכלי מורכב, שלא באשמתו, כפי שמעיד עליו בעדות נאמנה הגרמ"ה הירש – גרם למרן לבקש בקשה חריגה מאוד: כל אחד ישתדל לתרום אלף שקלים!!! תמיכה מפתיעה מפוסק הדור (חרדים)