מניחים את התאנים, עם הצד החתוך למעלה, בתהנית אפי'. על כל תאנה מניחים פרוסת גבינה, ומוזגים מעלי' מעט מהרוב. צולים למשך 15 דקות. מגישים חם.
]]>תאנים צלויות בגבינת צאן
מתכון גורמה להגשה כקינוח או לצד מנה עיקרית מושקעת. נצלו את התאנים הטריים שזמינים בכל דוכן פירות * מתכון גורמה להגשה כקינוח או לצד מנה עיקרית מושקעת. נצלו את התאנים הטריים שזמינים בכל דוכן פירות
מחממים תנור ל200 מעלות, כעת מרתיחים בסיר קטן את החמאה, החומץ, הדבש והמלח, מנמיכים להבה ומבשלים למשך חמש דקות, עד שהתערובת הופכת סמיכה.
האם הכתבה עניינה אותך?
כן (100%)
לא (0%)
0 תגובות