תאנים צלויות בגבינת צאן

מתכון גורמה להגשה כקינוח או לצד מנה עיקרית מושקעת. נצלו את התאנים הטריים שזמינים בכל דוכן פירות * מתכון גורמה להגשה כקינוח או לצד מנה עיקרית מושקעת. נצלו את התאנים הטריים שזמינים בכל דוכן פירות

מחממים תנור ל200 מעלות, כעת מרתיחים בסיר קטן את החמאה, החומץ, הדבש והמלח, מנמיכים להבה ומבשלים למשך חמש דקות, עד שהתערובת הופכת סמיכה.

מניחים את התאנים, עם הצד החתוך למעלה, בתהנית אפי'. על כל תאנה מניחים פרוסת גבינה, ומוזגים מעלי' מעט מהרוב. צולים למשך 15 דקות. מגישים חם.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2