קינוח לחג מתוק במיוחד: בננות מצופות שוקולד

הנה הצעה למתכון שיהפוך את ראש השנה הקרוב למתוק במיוחד: בננות מצופות בשוקולד, עם שמן קוקוס ושוקלד צ׳יפס איכותי. ההכנה קלה ומהירה והתוצאה פשוט נהדרת (אוכל, מתכונים)

מרכיבים:

  • 2 בננות
  • 2 כוסות שוקולד צ'יפס באיכות מעולה
  • 4 כפות שמן קוקוס

אופן ההכנה:

פורסים את הבננות לפרוסות, מניחים על מגש ומקפיאים. כאשר הפרוסות קפואות, ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל בחום בינוני. מערבבים היטב, טובלים את הפרוסות בשוקולד בעזרת מלקחיים, מניחים על תבנית מרופדת בניר אפייה ומקיפיאים שוב. מגישים קפוא.

המלצת הגשה: טובלים את הפרוסות באגוזים מרוסקים,קוקוס או סוכריות צבעוניות.]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1
ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם