בוקר טוב

מתוק אבל לא מושחת: שייק בננות ואוראו

המרקם הפריך של העוגיות משתלב מעולה עם הקרמיות של הבננות וחלב שקדים. שייק מרענן באופן מפתיע, למרות המתיקות. דאגו לשמור במקפיא בננות כדי שתוכלו לשלוף אותן כשיתחשק לכם פינוק מתוק ומהיר (מתכונים, אוכל)

שייק בננות ועוגיות אוראו (צילום: Adam Bartoszewicz on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות בננות קפואות חתוכות לרבעים
  • 6 עוגיות אוראו, קצוצות דק (חלביות או פרווה)
  • 1/3 כוס חלב שקדים

אופן ההכנה:

1. יוצקים לבלנדר את חלב השקדים, מוסיפים את הבננות הקפואות ומתחילים לטחון במהירות הנמוכה ביותר. לאחר שהבלנדר קוצץ את הבננות, מגבירים בהדרגה את המהירות ל-20 שניות ומכבים את הבלנדר.

2. מערבבים בכף את תכולת הבלנדר ואז מפעילים אותו שוב במהירות בינונית עד לקבלת מסה חלקה וקרמית שמזכירה גלידה מומסת אך סמיכה מאוד.

3. שופכים את העוגיות הקצוצות לקערת הגשה, יוצקים מעל את תערובת הבננות, מערבבים ונהנים מיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בשייקים ומשקאות: