בשבוע האחרון של תשע"ז: פריד ודדיה מובילים

"עובר מה שעובר" של אברהם פריד - הוא השיר המושמע ביותר בתחנות הרדיו החרדיות "קול חי" ו"קול ברמה" בשבוע האחרון - כך עולה מהניטור השבועי של רדיומטר ל"כיכר השבת". במקום השני נמצא "אבינו" של איציק דדיה (מצעד כיכר)

אברהם פריד (צילום: משה שי / פלאש 90)

"עובר מה שעובר" של אברהם פריד - הוא השיר המושמע ביותר בתחנות הרדיו החרדיות "קול חי" ו"קול ברמה" בשבוע האחרון - כך עולה מהניטור השבועי של רדיומטר ל"כיכר השבת". במקום השני נמצא "אבינו" של איציק דדיה.

הדירוג המלא:

מצעד ההשמעות היהודי של כיכר השבת - האתר החרדי המוביל בעולם, נערך בשיתוף רדיומטר - מערכת לניטור תוכן מוזיקלי מבית לינקטון ובשיתוף חברת דה-מדיה, ומתפרסם מדי שבוע בכיכר מוזיקה.

המצעד כולל את עשרת השירים המושמעים ביותר בשבוע שחלף בתחנות הרדיו החרדיות (קול ברמה / קול חי) ובתחנות הרדיו האינטרנטיות (גאולה FM / טוקר FM / ישראל 1 / ערוץ 7 / קול-חי מיוזיק).

  • מפיקים / יח"צנים מוזמנים לשלוח חומרים חדשים למעקב בכתובת המייל Jewish@RadioMeter.co.il
  • להשמעות בכורה ב"כיכר השבת" - desk@kikar.co.il

בשיתוף רדיומטר, ט.ל.ח.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד במצעד כיכר: